RYTLE

De verstedelijking is een groeiende uitdaging voor logistieke processen. De weg naar klanten wordt steeds moeilijker en de complexiteit van stadlogistiek neemt toe. Wetgevingen vertragen het toeleveringsproces en stipte levering wordt bemoeilijkt en duurder door handhaving van verkeerssituaties.

De producten van RYTLE zorgen voor een intelligente, emissievrije vervoersoplossing. RYTLE combineert de laatste technologieën met duurzaamheid en geeft maximale flexibiliteit in de binnenstad. Met een relatief lage investering voor deze producten creëert u een hoog rendement voor uw bedrijf. Met RYTLE heeft u een compleet en compact concept voor uw logistieke processen.

 

Verschillende toepassingsgebieden

De verschillende RYTLE componenten kunnen naar wens worden gecombineerd of zelfstandig per component worden gebruikt. Het RYTLE-systeem is toepasbaar voor veel verschillende branches die te maken hebben met distributie.

Bezoek de website van RYTLE voor meer informatie.

MovR

Professionele bakfiets met verwisselbare container

De MovR is veel meer dan een traditionele bakfiets. Deze professionele bakfiets zorgt voor een snelle en veilige levering van producten en kan zich goed bewegen in kleine ruimtes. Bovendien kan de bestuurder dankzij een speciale frameconstructie gemakkelijk afstappen en is hij beschermd tegen weersinvloeden. Een geïntegreerde opstartfunctie en twee krachtige wielnaafmotoren ondersteunen de bestuurder tijdens het besturen van de MovR.

BOX

Verwisselbare container

Om het transportproces eenvoudig te vergroten kan er gebruik worden gemaakt van de BOX. Een compacte verwisselbare container die past op de MovR. De BOX kan worden volgeladen met pakjes, pakketten of andere lading. De BOX vormt de schakel tussen de MovR en de HUB. De MovR-chauffeur haalt de BOX met de inhoud op voor aflevering. Producten worden eenvoudig en snel, op een milieuvriendelijke manier, getransporteerd naar plaats van bestemming.

HUB

Mobiel container depot voor de RYTLE BOX

De City HUB is een mobiel container depot die weinig ruimte vraagt. De City HUB functioneert als  depot voor de RYTLE BOX. In één enkele HUB passen maar liefst 9 RYTLE BOX-en. Vanwege het innovatieve ontwerp neemt een HUB weinig ruimte in beslag. De container heeft het formaat van één autoparkeerplaats. De HUB kan worden neergelaten door middel van hydraulische steunen en is makkelijk toegankelijk. De HUB sluit naadloos aan op de andere producten van het RYTLE systeem.

APP

Een app om optimaal gebruik te maken van het RYTLE-systeem

Om de logistiek van het RYTLE-systeem naar het digitale tijdperk te transformeren is er een app. De gebruiksvriendelijke app biedt een geïntegreerde Track & Trace-software, vergrendelingsopties voor de MovR, BOX en HUB, een geoptimaliseerde routeplanning en de mogelijkheid om snel met medewerkers en klanten te communiceren.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Verkoop | Lease | Onderhoud

Neem contact met ons op.